vineri, 20 februarie 2009

Ce simti?


"Sufletul meu e o fereastra deschisa pentru zborul...viselor tale!"
O melancolie de nedescris m-a cuprins cand am citit aceste cuvinte...nu gasesc o explicatie, si nici nu vreau. ceva ma face sa cred ca si-ar pierde tot farmecul. imi place sa consider ca asa isi va pastra misterul. E un amalgam de sentimente : romantism, singuratate, iubire, atasament, libertate, visare, credinta, nostalgie, daruire, sacrificiu, implinire ... ... ...
Tu ce simti?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu ce simt? As incepe prin a spune ca deja sunt amortit. Nu acesta este rostul vietii? Sa ne amorteasca pe toti astfel incat sa uitam de fericire si sa uitam sa ne bucuram de lucrurile frumoase?
Dar noroc cu firea umana ca de multe ori este capabila sa retina doar lucrurile bune si frumoase, iar pe celelalte incearca sa le arunce in uitare(fericiti cei ce si reusesc).
Dar stai, ca am un ton pesimist si nu trebuie sa fie asa, ca de bine de rau lucruri frumoase sunt la tot pasul trebuie doar sa le si vezi(maine daca e o sa revin si o sa iti dau o lista cu lucruri frumoase dar vreau sa fie comentariul unui post al tau in care zici ce lucruri frumoase ai vazut in ultima perioada).

"We all have our time machines, don't we. Those that take us back are memories... And those that carry us forward, are dreams"

____________________________
"Autumn leaves inside my soul"

3M spunea...

m-am luat cu variantele de la bac si nu am mai avut timp;))esenta lucrurilor e intodeauna frumoasa:)numa sa putem vedea asta...