miercuri, 1 aprilie 2009

Maybe this is my time


E cald! E cald si e bine! Suspicios de bine...
Am trecut la etapa de reamenajare...si deja simt aerul proaspat din mine. E racoros dar cald...ma simt in viata, optimista, puternica.
Daca ma vei vedea zburand sa nu te mire!
Voi fi doar eu!
[cum ar fi sa ne aruncam in cer ca in mare?]

3 comentarii:

Un suflet spunea...

Duda mea >:D<
Desi la mine a cam plouat astazi, citind ceea ce ai scris tu...ma imaginam intr-o zi calduroasa, imbracata in fusta si un tricoul foarte colorat,(sa fiu in trend cu anotimpul viu colorat)
Si iesind eu asa in parc, imi aruncam privirea spre cer si te vedeam pe tine zburand. Is shue, recunosc, mi se iarta jumatate din nebunie.

3M spunea...

:)) nu shue:D doar adorabila:*

Anonim spunea...

Sa inteleg ca pe la tine se simte vantul schimbarii, in bine. Acum este momentul sa iti faci vise si visuri spre care sa tinzi cu mai mult sau mai putin succes, dar sa ai ceva pentru care sa lupti sau spre ce sa tinzi.
Vazand si data in care a fost scris post-ul sper sa nu fie o pacaleala, insa cum nu cred in acea zi, o sa caut sa vad daca se gasesc bilete la linia aeriana.


Referitor la : [cum ar fi sa ne aruncam in cer ca in mare?]... eu as zice incet si nu cu viteza mare, sa stai destul de aproape de suprafata, acolo unde poti vedea pe toata lumea limpede. Sa pastram mult oxigen pentru a putea fi lucizi.

___________________________
"Autumn leaves inside my soul"